Opvang aanbod

Wij verzorgen opvang in Zuidoost Drenthe wij bemiddelen iedere aanvraag persoonlijk. Ons werkgebied loopt globaal van Ter Apel, Coevorden, Schoonoord, Klazienaveen tot en met Hoogeveen. En als uitzondering een opvang in Groningen (Lewenborg).

Heeft u een opvangvraag mail of bel ons. U krijgt spoedig antwoord, meestal dezelfde dag. Wij gaan voor u kijken welke gastouder uit ons bestand het beste past bij uw opvangvraag. Hebben wij geen geschikte gastouder in ons bestand dan overleggen we met u de mogelijkheden.

Bent u Gastouder en op zoek naar opvang kinderen, mail of bel ons en wij informeren u over de mogelijkheden binnen ZEBRA.

Kinderopvangtoeslag

Alle werkende en studerende ouders hebben recht op kinderopvangtoeslag van de overheid. Deze subsidie maakt de kosten van kinderopvang betaalbaar voor alle ouders.

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Gastouder bijeenkomst 12 oktober

Donderdag 12 oktober 2017 was er een bijeenkomst voor alle gastouders. Onderwerp van de avond was: Hoe maak je je eigen pedagogisch werkplan. Er werd in groepjes gewerkt met verschillende opdrachten. Er waren ruim 20 gastouders aanwezig op de avond. Iedereen....

> lees verder
Bijeenkomst 29 november

Op 29 november stond de avond in het teken van de "huis en opvangregels" van de gastouders en is er verder gewerkt aan het aan het pedagogische werkplan. Het was gezellig en er werd veel uit gewisseld vooral over de huis....

> lees verder
naar boven