Opvang aanbod

Wij verzorgen opvang in Zuidoost Drenthe wij bemiddelen iedere aanvraag persoonlijk. Ons werkgebied loopt globaal van Ter Apel, Coevorden, Schoonoord, Klazienaveen tot en met Hoogeveen. En als uitzondering een opvang in Groningen (Lewenborg).

Heeft u een opvangvraag mail of bel ons. U krijgt spoedig antwoord, meestal dezelfde dag. Wij gaan voor u kijken welke gastouder uit ons bestand het beste past bij uw opvangvraag. Hebben wij geen geschikte gastouder in ons bestand dan overleggen we met u de mogelijkheden.

Bent u Gastouder en op zoek naar opvang kinderen, mail of bel ons en wij informeren u over de mogelijkheden binnen ZEBRA.

Kinderopvangtoeslag

Alle werkende en studerende ouders hebben recht op kinderopvangtoeslag van de overheid. Deze subsidie maakt de kosten van kinderopvang betaalbaar voor alle ouders.

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Meer Kinderopvangtoeslag in 2019

Kinderopvang gaat ouders minder geld kosten  Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op de crèche, gastouderopvang of buitenschoolse opvang gaan er vanaf 1 januari 2019 op vooruit. Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn zij per saldo....

> lees verder
Gastouders hebben 4 x per jaar werkoverleg in kleine groepjes

Gastouder werkoverleggen De afgelopen periode hebben we een paar keer een werkoverleg gehad met alle gastouders in Emmen. Daar is het idee ontstaan om per gebied of wijk verder te gaan in kleine groepjes. Waarom? Om samen te werken en te delen, zoals....

> lees verder
naar boven