Gastouder bureau voor de regio Emmen

Als u een gastouder zoekt, of u wilt gastouder worden in Zuid-oost Drenthe is Gastouderbureau ZEBRA het juiste adres om te starten. Wij zorgen voor een goede match tussen ouders die een betrouwbare gastouder zoeken en enthousiaste, gecontroleerde gastouders.

Alle wijken in Emmen

In Emmen hebben wij in vele jaren een goed netwerk opgebouwd van gastouders bij wie u met een vertrouwd gevoel uw kind kunt brengen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gastouders dus meld u gerust aan als u ook in de omgeving van Emmen een gastouderopvang wilt beginnen.

Wij bestrijken globaal het gebied: Emmen, Emmen centrum, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Barger Oosterveld, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Westenesch, Noordbarge, Zuidbarge, Emmerschans, Weerdinge, Bargermeer.

Ook in de buitendorpen

Ook in de dorpen rond Emmen hebben wij diverse gastouders beschikbaar. Ook hier kunt u via ons gastouderbureau een veilig en vertrouwde gastouder vinden. Nieuwe gastouders in de dorpen rond Emmen kunnen zich uiteraard ook altijd bij ons aanmelden.

In de dorpen zijn wij onder andere actief in: Nieuw-Amsterdam, Veenoord, Schoonebeek, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Erica, Nieuw-Dordrecht, Barger-Compascuum, Emmer-compascuum, Roswinkel, Klazienaveen, Klazienaveen-Noord, Coevorden, Zwinderen, Gees, Geesbrug, Oosterhesselen, Sleen, Erm, Aalden, Zweeloo, Schoonoord, Odoorn, Klijndijk, Ter Apel, Weerdinge, Nieuw- Weerdinge, Hoogeveen,  Zwartemeer en omstreken.

Gastouder Krista leest voor.

Gastouder Krista leest voor.

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Meer Kinderopvangtoeslag in 2019

Kinderopvang gaat ouders minder geld kosten  Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op de crèche, gastouderopvang of buitenschoolse opvang gaan er vanaf 1 januari 2019 op vooruit. Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn zij per saldo....

> lees verder
Gastouders hebben 4 x per jaar werkoverleg in kleine groepjes

Gastouder werkoverleggen De afgelopen periode hebben we een paar keer een werkoverleg gehad met alle gastouders in Emmen. Daar is het idee ontstaan om per gebied of wijk verder te gaan in kleine groepjes. Waarom? Om samen te werken en te delen, zoals....

> lees verder
naar boven