Gastouder bureau voor de regio Emmen

Als u een gastouder zoekt, of u wilt gastouder worden in Zuid-oost Drenthe is Gastouderbureau ZEBRA het juiste adres om te starten. Wij zorgen voor een goede match tussen ouders die een betrouwbare gastouder zoeken en enthousiaste, gecontroleerde gastouders.

Alle wijken in Emmen

In Emmen hebben wij in vele jaren een goed netwerk opgebouwd van gastouders bij wie u met een vertrouwd gevoel uw kind kunt brengen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gastouders dus meld u gerust aan als u ook in de omgeving van Emmen een gastouderopvang wilt beginnen.

Wij bestrijken globaal het gebied: Emmen, Emmen centrum, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Barger Oosterveld, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Westenesch, Noordbarge, Zuidbarge, Emmerschans, Weerdinge, Bargermeer.

Ook in de buitendorpen

Ook in de dorpen rond Emmen hebben wij diverse gastouders beschikbaar. Ook hier kunt u via ons gastouderbureau een veilig en vertrouwde gastouder vinden. Nieuwe gastouders in de dorpen rond Emmen kunnen zich uiteraard ook altijd bij ons aanmelden.

In de dorpen zijn wij onder andere actief in: Nieuw-Amsterdam, Veenoord, Schoonebeek, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Erica, Nieuw-Dordrecht, Barger-Compascuum, Emmer-compascuum, Roswinkel, Klazienaveen, Klazienaveen-Noord, Coevorden, Zwinderen, Gees, Geesbrug, Oosterhesselen, Sleen, Erm, Aalden, Zweeloo, Schoonoord, Odoorn, Klijndijk, Ter Apel, Weerdinge, Nieuw- Weerdinge, Hoogeveen,  Zwartemeer en omstreken.

Gastouder Krista leest voor.

Gastouder Krista leest voor.

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Gastouder bijeenkomst 12 oktober

Donderdag 12 oktober 2017 was er een bijeenkomst voor alle gastouders. Onderwerp van de avond was: Hoe maak je je eigen pedagogisch werkplan. Er werd in groepjes gewerkt met verschillende opdrachten. Er waren ruim 20 gastouders aanwezig op de avond. Iedereen....

> lees verder
Bijeenkomst 29 november

Op 29 november stond de avond in het teken van de "huis en opvangregels" van de gastouders en is er verder gewerkt aan het aan het pedagogische werkplan. Het was gezellig en er werd veel uit gewisseld vooral over de huis....

> lees verder
naar boven