Geen geldig diploma? Opleidingsmogelijkheden

Heeft u geen geldig diploma maar wel voldoende praktijkervaring, dan kunt u een route doorlopen die leidt tot het vereiste diploma. Deze route kunt u binnen 2 en 6 maanden afronden. Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.rivordiplomaroute.nl/diplomaroutes/zorg-en-welzijn/helpende-zorg-en-welzijn,-specialisatie-gastouders/ .

Voldoet u aan de onderstaande eisen dan kunt u de route doorlopen. Twijfelt u of u de opleiding kunt doen? Of heeft u vragen en vindt u het fijn om alles eens door te nemen, neemt u dan contact met ons op. Wij vergoeden uw opleiding. 

EHAK staat voor Eerste Hulp aan Kinderen.

Ieder gastouder heeft de basiscursus Eerste Hulp aan Kinderen gedaan en heeft hiervoor een geldig certificaat. Dit certificaat staat geregistreerd bij het Oranje Kruis. Zij houdt haar kennis up to date door de verplichte herhalingscursussen te volgen.

Nieuwe gastouders kunnen in overleg met het Gastouderbureau afspraken maken waar en wanneer zij de cursus kunnen volgen.

Tijdens onze basisopleiding wordt geleerd hoe te handelen bij o.a. ademhalingsproblemen, verslikking, bewusteloosheid, vergiftiging en ander letsel. Uiteraard leren de cursisten ook hoe ongevallen voorkómen kunnen worden!

Eerste hulp verlenen! Je kan het maar beter kunnen.

Gastouderbureau ZEBRA

Vogelvlucht 10
7833 CW Nieuw-Amsterdam

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Gastouder bijeenkomst 12 oktober

Donderdag 12 oktober 2017 was er een bijeenkomst voor alle gastouders. Onderwerp van de avond was: Hoe maak je je eigen pedagogisch werkplan. Er werd in groepjes gewerkt met verschillende opdrachten. Er waren ruim 20 gastouders aanwezig op de avond. Iedereen....

> lees verder
Bijeenkomst 29 november

Op 29 november stond de avond in het teken van de "huis en opvangregels" van de gastouders en is er verder gewerkt aan het aan het pedagogische werkplan. Het was gezellig en er werd veel uit gewisseld vooral over de huis....

> lees verder
naar boven