Over de VOG

Van de Gastouder en alle volwassenen die op het opvangadres wonen wordt bij Justis (Justitie) een VOG aangevraagd. Dit gaat digitaal, het Gastouderbureau vraagt het voor u aan.

U krijgt van Justis digitaal de mogelijkheid de VOG  van u en uw huisgenoten aan te vragen. Binnen een aantal dagen ontvangt u per post de originele VOG (‘s). Een kopie daarvan stuurt u naar het Gastouderbureau. Een VOG mag niet ouder dan 2 maanden zijn voordat u start met de opvang. Van te voren aanvragen doen wij om deze reden niet. Deze VOG(‘s) vallen onder een  continue screeningsproces.

Mocht er een strafbaar feit plaatsvinden na de aanvraag van de VOG dan krijgt het Gastouderbureau via Justis hier bericht van.

Gastouderbureau ZEBRA

Vogelvlucht 10
7833 CW Nieuw-Amsterdam

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Gastouder bijeenkomst 12 oktober

Donderdag 12 oktober 2017 was er een bijeenkomst voor alle gastouders. Onderwerp van de avond was: Hoe maak je je eigen pedagogisch werkplan. Er werd in groepjes gewerkt met verschillende opdrachten. Er waren ruim 20 gastouders aanwezig op de avond. Iedereen....

> lees verder
Bijeenkomst 29 november

Op 29 november stond de avond in het teken van de "huis en opvangregels" van de gastouders en is er verder gewerkt aan het aan het pedagogische werkplan. Het was gezellig en er werd veel uit gewisseld vooral over de huis....

> lees verder
naar boven