Gastouder in uw huis

Wanneer een gastouder bij u aan huis komt valt deze opvang onder de regeling: “personeel aan huis”. Deze opvang is voor de meeste ouders pas aantrekkelijk vanaf 2 kinderen i.v.m. uitbetaling van het *minimumloon aan de gastouder.  Naarmate er meer kinderen tegelijkertijd worden opgevangen door de gastouder, des te voordeliger het wordt het voor u als ouder. Omdat  het uurtarief wordt verdeeld over meer kinderen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een voorbeeldberekening over de kosten neemt u dan contact met ons op.

Voor opvang aan huis geldt een maximum van 3 dagen per week. 

Voor de gastouder is de hoofdtaak de verzorging van de kinderen. Daarnaast kan zij in overleg licht huishoudelijke taken verrichten. Zoals stofzuigen waar gespeeld en/of gegeten is, de vaatwasser in en uitruimen, de wc schoonmaken na een ongelukje enz.

* Wanneer een gastouder die bij u aan huis komt niet het minimumloon ontvangt dan loopt u (ouder) het risico een geldboete opgelegd te krijgen door de belastingdienst. Aan dit risico willen wij ouders niet blootstellen.

Gastouderbureau ZEBRA

Vogelvlucht 10
7833 CW Nieuw-Amsterdam

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Gastouder bijeenkomst 12 oktober

Donderdag 12 oktober 2017 was er een bijeenkomst voor alle gastouders. Onderwerp van de avond was: Hoe maak je je eigen pedagogisch werkplan. Er werd in groepjes gewerkt met verschillende opdrachten. Er waren ruim 20 gastouders aanwezig op de avond. Iedereen....

> lees verder
Bijeenkomst 29 november

Op 29 november stond de avond in het teken van de "huis en opvangregels" van de gastouders en is er verder gewerkt aan het aan het pedagogische werkplan. Het was gezellig en er werd veel uit gewisseld vooral over de huis....

> lees verder
naar boven