Gastouder in uw huis

Wanneer een gastouder bij u aan huis komt valt deze opvang onder de regeling: “personeel aan huis”. Deze opvang is voor de meeste ouders pas aantrekkelijk vanaf 2 kinderen i.v.m. uitbetaling van het *minimumloon aan de gastouder.  Naarmate er meer kinderen tegelijkertijd worden opgevangen door de gastouder, des te voordeliger het wordt het voor u als ouder. Omdat  het uurtarief wordt verdeeld over meer kinderen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een voorbeeldberekening over de kosten neemt u dan contact met ons op.

Voor opvang aan huis geldt een maximum van 3 dagen per week. 

Voor de gastouder is de hoofdtaak de verzorging van de kinderen. Daarnaast kan zij in overleg licht huishoudelijke taken verrichten. Zoals stofzuigen waar gespeeld en/of gegeten is, de vaatwasser in en uitruimen, de wc schoonmaken na een ongelukje enz.

* Wanneer een gastouder die bij u aan huis komt niet het minimumloon ontvangt dan loopt u (ouder) het risico een geldboete opgelegd te krijgen door de belastingdienst. Aan dit risico willen wij ouders niet blootstellen.

Gastouderbureau ZEBRA

Laadweg 6
7812 AN Emmen

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Meer Kinderopvangtoeslag in 2019

Kinderopvang gaat ouders minder geld kosten  Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op de crèche, gastouderopvang of buitenschoolse opvang gaan er vanaf 1 januari 2019 op vooruit. Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn zij per saldo....

> lees verder
Gastouders hebben 4 x per jaar werkoverleg in kleine groepjes

Gastouder werkoverleggen De afgelopen periode hebben we een paar keer een werkoverleg gehad met alle gastouders in Emmen. Daar is het idee ontstaan om per gebied of wijk verder te gaan in kleine groepjes. Waarom? Om samen te werken en te delen, zoals....

> lees verder
naar boven