Wie zijn wij

Wij zijn Gerda Woltjer en Margien Lubbers, de 2 vaste gezichten van Gastouderbureau ZEBRA.

We hebben beiden vele jaren ervaring in de kinderopvang met als specialiteit gastouderopvang. Wij kennen alle ins en outs op het gebied van gastouderopvang. We werken regionaal "zuid-oost Drenthe", zijn zelfstandig en niet afhankelijk van een landelijk bureau. 

De lijnen zijn kort. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk, het kind staat centraal, wij komen vrijblijvend bij u thuis om uw opvangwensen door te nemen. Door deze gesprekken krijgen we een goed beeld van uw kind(eren) en uw persoonlijke situatie en kunnen we aan de slag, om een passende gastouder voor u te vinden.

Heeft u zelf een Gastouder gevonden, dan zetten we alles helder op een rijtje zodat u kunt starten met de opvang. 

Wilt u gastouder worden bij Gastouderbureau ZEBRA, of wilt u de opleiding doen, we komen langs en kijken samen met u of deze keuze goed bij u past. 

 

 

Gerda is op bezoek bij gastouder Renate en maakt even een praatje met opvangkindje Daan.

Gerda is op bezoek bij gastouder Renate en maakt even een praatje met opvangkindje Daan.

Margien en Lynde.

Margien en Lynde.

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Meer Kinderopvangtoeslag in 2019

Kinderopvang gaat ouders minder geld kosten  Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op de crèche, gastouderopvang of buitenschoolse opvang gaan er vanaf 1 januari 2019 op vooruit. Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn zij per saldo....

> lees verder
Gastouders hebben 4 x per jaar werkoverleg in kleine groepjes

Gastouder werkoverleggen De afgelopen periode hebben we een paar keer een werkoverleg gehad met alle gastouders in Emmen. Daar is het idee ontstaan om per gebied of wijk verder te gaan in kleine groepjes. Waarom? Om samen te werken en te delen, zoals....

> lees verder
naar boven