Wie zijn wij

Wij zijn Gerda Woltjer en Margien Lubbers, de 2 vaste gezichten van Gastouderbureau ZEBRA.

We hebben beiden vele jaren ervaring in de kinderopvang met als specialiteit gastouderopvang. Wij kennen alle ins en outs op het gebied van gastouderopvang. We werken regionaal "zuid-oost Drenthe", zijn zelfstandig en niet afhankelijk van een landelijk bureau. 

De lijnen zijn kort. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk, het kind staat centraal, wij komen vrijblijvend bij u thuis om uw opvangwensen door te nemen. Door deze gesprekken krijgen we een goed beeld van uw kind(eren) en uw persoonlijke situatie en kunnen we aan de slag, om een passende gastouder voor u te vinden.

Heeft u zelf een Gastouder gevonden, dan zetten we alles helder op een rijtje zodat u kunt starten met de opvang. 

Wilt u gastouder worden bij Gastouderbureau ZEBRA, of wilt u de opleiding doen, we komen langs en kijken samen met u of deze keuze goed bij u past. 

 

 

Gerda is op bezoek bij gastouder Renate en maakt even een praatje met opvangkindje Daan.

Gerda is op bezoek bij gastouder Renate en maakt even een praatje met opvangkindje Daan.

Margien en Lynde.

Margien en Lynde.

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Gastouder bijeenkomst 12 oktober

Donderdag 12 oktober 2017 was er een bijeenkomst voor alle gastouders. Onderwerp van de avond was: Hoe maak je je eigen pedagogisch werkplan. Er werd in groepjes gewerkt met verschillende opdrachten. Er waren ruim 20 gastouders aanwezig op de avond. Iedereen....

> lees verder
Bijeenkomst 29 november

Op 29 november stond de avond in het teken van de "huis en opvangregels" van de gastouders en is er verder gewerkt aan het aan het pedagogische werkplan. Het was gezellig en er werd veel uit gewisseld vooral over de huis....

> lees verder
naar boven