Meer grip op de pedagogische kwaliteit

17 Juni 2019

Leergang 2019 ’Meer grip op pedagogische kwaliteit’

Voor een update en om inspiratie op te doen is gekozen deel te nemen aan deze leergang. Verzorgt door BKK Bureau Kwaliteit Kinderopvang. Voor de kinderdag-verblijven en de buitenschoolse opvangen is de wet IKK (2018) ingegaan en wij als gastouderbureaus zullen spoedig volgen.

Het is super leuk maar vooral interessant, 25 kinderopvanginstellingen uit het hele land nemen deel aan deze leergang van 6 dagen verspreid over 5 maanden. Het programma is rijkelijk gevuld met vele sprekers en presentaties. Veel gaat over regels en organisatie, maar ook informatie gericht op het kind. Het laatste is ook interessant voor jou als ouder of gastouder.

Ellen Emonds heeft indruk gemaakt, zij heeft na 10 jaar gewerkt te hebben in het onderwijs samen met haar zus een eigen bedrijf gestart “Tweemonds”.    Zij hebben hart voor het kind. Het is zeker de moeite waard om hun website te bezoeken. https://tweemonds.nl/

 

 

bkk

Gastouderbureau ZEBRA

Laadweg 6
7812 AN Emmen

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
ZEBRA november 2019-actie 25 euro

ZEBRA november2019-actie! Weet jij nieuwe gastouder(s) of een nieuwe ouder(s) aan te dragen bij Gastouderbureau ZEBRA? Dan ontvang je een cadeaubon van € 25,-   Wat moet je hier voor doen? Zorg dat hij/zij zich inschrijft bij Gastouderbureau....

> Lees verder
Eerste Hulp aan Kinderen

De EHAK lessen worden in groepsverband jaarlijks herhaalt. Veiligheid voor de opvangkinderen daar hechten wij allen veel waarde aan. Iedereen is weer geslaagd.  

> Lees verder
naar boven