Opvang aanbod

Wij verzorgen opvang in Zuid-Oost Drenthe. Gastouderbureau ZEBRA bemiddelt iedere aanvraag persoonlijk. Ons werkgebied loopt globaal in Emmen en omstreken.

Heb je een opvangvraag, mail of bel ons gerust. Je krijgt spoedig antwoord, meestal dezelfde dag. Wij gaan voor je kijken welke gastouder uit ons bestand het beste past bij je opvangvraag. Hebben wij geen geschikte gastouder in ons bestand? Dan overleggen we met jou de mogelijkheden.

Ben je gastouder en op zoek naar opvangkinderen? Mail of bel ons en wij informeren je over de mogelijkheden binnen ZEBRA.

Kinderopvangtoeslag

Alle werkende en studerende ouders hebben recht op kinderopvangtoeslag van de overheid. Deze subsidie maakt de kosten van kinderopvang betaalbaar voor alle ouders.

Meer informatie
Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Gezocht, gastouder aan huis voor gezin met 3 schoolgaande kinderen in de Rietlanden

Gezocht, een gastouder aan huis voor een gezin in de Rietlanden. Het gezin bestaat uit 3 schoolgaande meiden. De jongste is 6 jaar en de oudste is 9 jaar. Het gezin is opzoek naar een gastouder die 2 dagen opvang bij hun thuis kunnen verzorgen, met voorkeur....

> Lees verder
Gastouderbureau ZEBRA ook in 2019 Klachtenvrij!

 Goed nieuws! Ook voor 2019 hebben wij als Gastouderbureau het Klachtenvrij certificaat van de Geschillencommissie Kinderopvang mogen ontvangen. Dit betekent dat wij in 2019 geen klachten hebben ontvangen. De Geschillencommissie Kinderopvang....

> Lees verder
naar boven