Opvang aanbod

Wij verzorgen opvang in Zuidoost Drenthe wij bemiddelen iedere aanvraag persoonlijk. Ons werkgebied loopt globaal van Ter Apel, Coevorden, Schoonoord, Klazienaveen tot en met Hoogeveen. En als uitzondering een opvang in Groningen (Lewenborg).

Heeft u een opvangvraag mail of bel ons. U krijgt spoedig antwoord, meestal dezelfde dag. Wij gaan voor u kijken welke gastouder uit ons bestand het beste past bij uw opvangvraag. Hebben wij geen geschikte gastouder in ons bestand dan overleggen we met u de mogelijkheden.

Bent u Gastouder en op zoek naar opvang kinderen, mail of bel ons en wij informeren u over de mogelijkheden binnen ZEBRA.

Kinderopvangtoeslag

Alle werkende en studerende ouders hebben recht op kinderopvangtoeslag van de overheid. Deze subsidie maakt de kosten van kinderopvang betaalbaar voor alle ouders.

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Kinderen meer op hun gemak in de gastouderopvang

Kinderen meer op hun gemak bij gastouders  Kinderen voelen zich meer op hun gemak bij een gastouder dan in een kinder-dagverblijf. Gastouders spelen beter in op de behoefte van kinderen en er is minder lawaai. Dit concludeert Marleen....

> lees verder
Meer Kinderopvangtoeslag in 2019

Kinderopvang gaat ouders minder geld kosten  Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op de crèche, gastouderopvang of buitenschoolse opvang gaan er vanaf 1 januari 2019 op vooruit. Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn zij per saldo....

> lees verder
naar boven