Opvang aanbod

Wij verzorgen opvang in Zuid-Oost Drenthe. Gastouderbureau ZEBRA bemiddelt iedere aanvraag persoonlijk. Ons werkgebied loopt globaal in Emmen en omstreken.

Heb je een opvangvraag, mail of bel ons gerust. Je krijgt spoedig antwoord, meestal dezelfde dag. Wij gaan voor je kijken welke gastouder uit ons bestand het beste past bij je opvangvraag. Hebben wij geen geschikte gastouder in ons bestand? Dan overleggen we met jou de mogelijkheden.

Ben je gastouder en op zoek naar opvangkinderen? Mail of bel ons en wij informeren je over de mogelijkheden binnen ZEBRA.

Kinderopvangtoeslag

Alle werkende en studerende ouders hebben recht op kinderopvangtoeslag van de overheid. Deze subsidie maakt de kosten van kinderopvang betaalbaar voor alle ouders.

Meer informatie
Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Meer grip op de pedagogische kwaliteit

Leergang 2019 ’Meer grip op pedagogische kwaliteit’ Voor een update en om inspiratie op te doen is gekozen deel te nemen aan deze leergang. Verzorgt door BKK Bureau Kwaliteit Kinderopvang. Voor de kinderdag-verblijven en de buitenschoolse....

> Lees verder
Beelddenken Workshop aan de keukentafel, kleinschalig, gratis en gezellig.

Van een deelneemster. Het was een leuke en leerzame avond, de kleine setting was fijn. Anke is bevlogen met beelddenken, ze is zelf beelddenker, ze weet uit ervaring hoe fijn het is om begrepen te worden. Ze heeft handige tips en rijkt handvatten....

> Lees verder
naar boven