Opvang aanbod

Wij verzorgen opvang in Zuid-Oost Drenthe. Gastouderbureau ZEBRA bemiddelt iedere aanvraag persoonlijk. Ons werkgebied loopt globaal in Emmen en omstreken.

Heb je een opvangvraag, mail of bel ons gerust. Je krijgt spoedig antwoord, meestal dezelfde dag. Wij gaan voor je kijken welke gastouder uit ons bestand het beste past bij je opvangvraag. Hebben wij geen geschikte gastouder in ons bestand? Dan overleggen we met jou de mogelijkheden.

Ben je gastouder en op zoek naar opvangkinderen? Mail of bel ons en wij informeren je over de mogelijkheden binnen ZEBRA.

Kinderopvangtoeslag

Alle werkende en studerende ouders hebben recht op kinderopvangtoeslag van de overheid. Deze subsidie maakt de kosten van kinderopvang betaalbaar voor alle ouders.

Meer informatie
Gastouderbureau ZEBRA is actief in een groot deel van Drenthe

Gastouderbureau ZEBRA is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Nieuwe tarieven 2021

De nieuwe tarieven voor het jaar 2021 zijn bekend. Het maximale uurtarief waar de belastingdienst kinderopvangtoeslag over betaald is voor de ouders in 2021 €6,49 per uur per kind. Opbouw uurtarief 2021. Het uurtarief voor GastouderOpvang is....

> Lees verder
Eindejaarsactie 2020

  Schrijf je voor 31 december 2020 als nieuwe gastouder of als nieuwe ouder(s) in bij Gastouderbureau ZEBRA en win een leuke verrassing!

> Lees verder
naar boven