Gastouder bureau voor de regio Zuid-oost Drenthe

Als u een gastouder zoekt, of u wilt gastouder worden in Zuid-oost Drenthe is Gastouderbureau ZEBRA het juiste adres om te starten. Wij zorgen voor een goede match tussen ouders die een betrouwbare gastouder zoeken en enthousiaste, gecontroleerde gastouders.

Emmen

In Emmen hebben wij in vele jaren een goed netwerk opgebouwd van gastouders bij wie u met een vertrouwd gevoel uw kind kunt brengen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gastouders dus meld u gerust aan als u ook in de omgeving van Emmen een gastouderopvang wilt beginnen.

Wij bestrijken globaal het gebied: Emmen, Emmen centrum, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Barger Oosterveld, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Westenesch, Noordbarge, Zuidbarge, Emmerschans, Weerdinge, Bargermeer. 

Dorpen

In vele dorpen gelegen in zuid-oost Drenthe zijn diverse gastouders beschikbaar. Ook hier kunt u via ons gastouderbureau een veilig en vertrouwde gastouder vinden. Nieuwe gastouders die wonen in de regio zuid-oost drenthe kunnen zich uiteraard altijd bij ons aanmelden.

In de volgende dorpen zijn wij onder andere actief: Nieuw-Amsterdam, Veenoord, Schoonebeek, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Erica, Nieuw-Dordrecht, Barger-Compascuum, Emmer-compascuum, Roswinkel, Klazienaveen, Klazienaveen-Noord, Coevorden, Zwinderen, Gees, Geesbrug, Oosterhesselen, Sleen, Erm, Aalden, Zweeloo, Schoonoord, Odoorn, Klijndijk, Ter Apel, Weerdinge, Nieuw- Weerdinge, Zwartemeer en omstreken.  

Hoogeveen

Wij zijn ook actief in Hoogeveen. 

Gastouder Krista leest voor.

Gastouder Krista leest voor.

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Kinderen meer op hun gemak in de gastouderopvang

Kinderen meer op hun gemak bij gastouders  Kinderen voelen zich meer op hun gemak bij een gastouder dan in een kinder-dagverblijf. Gastouders spelen beter in op de behoefte van kinderen en er is minder lawaai. Dit concludeert Marleen....

> lees verder
Meer Kinderopvangtoeslag in 2019

Kinderopvang gaat ouders minder geld kosten  Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op de crèche, gastouderopvang of buitenschoolse opvang gaan er vanaf 1 januari 2019 op vooruit. Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn zij per saldo....

> lees verder
naar boven