Geen geldig diploma? Opleidingsmogelijkheden

Heeft u geen geldig diploma maar wel voldoende praktijkervaring, dan kunt u een route doorlopen die leidt tot het vereiste diploma. Deze route kunt u binnen 2 en 6 maanden afronden. Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.rivordiplomaroute.nl/diplomaroutes/zorg-en-welzijn/helpende-zorg-en-welzijn,-specialisatie-gastouders/ .

Voldoet u aan de onderstaande eisen dan kunt u de route doorlopen. Twijfelt u of u de opleiding kunt doen? Of heeft u vragen en vindt u het fijn om alles eens door te nemen, neemt u dan contact met ons op. Wij vergoeden uw opleiding. 

EHAK staat voor Eerste Hulp aan Kinderen.

Iedere gastouder heeft de basiscursus Eerste Hulp aan Kinderen gedaan en heeft hiervoor een geldig certificaat. Dit certificaat staat geregistreerd bij het Oranje Kruis. De Gastouder houdt haar kennis up to date door jaarlijks de  herhalingscursus te volgen.

Wij werken met een vaste docente, de lessen worden gegeven in Emmen. De lessen zijn gezellig, goed bezocht en leerzaam. Er wordt geoefend met situaties die in de praktijk zich kunnen voordoen.  

Nieuwe gastouders kunnen in overleg met ZEBRA afspraken maken  over waar en wanneer zij de cursus kunnen volgen in Emmen (of nabije omgeving), dit gaat in overleg met de docente.

Tijdens de basisopleiding wordt aandacht besteed aan hoe te handelen bij  ademhalingsproblemen, verslikking, bewusteloosheid, vergiftiging of ander letsel. Uiteraard wordt er ook geleerd hoe ongevallen te voorkómen kunnen worden!

Eerste hulp verlenen! Je kan het maar beter kunnen.

Gastouderbureau ZEBRA

Laadweg 6
7812 AN Emmen

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Workshop Gebaren

Workshop 14-02-2019 in Emmen.  Communiceren met je kind, als praten nog niet lukt.  Kleine kinderen willen graag van alles vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal. De....

> Lees verder
Kinderen meer op hun gemak in de gastouderopvang

Kinderen meer op hun gemak bij gastouders  Kinderen voelen zich meer op hun gemak bij een gastouder dan in een kinder-dagverblijf. Gastouders spelen beter in op de behoefte van kinderen en er is minder lawaai. Dit concludeert Marleen....

> Lees verder
naar boven