Gastouder aan huis

Als gastouder kun je er ook voor kiezen kinderen aan huis van het gezin op te vangen. Deze opvang valt onder de regeling: “Personeel aan huis”. Hierbij gaat het vaak om de opvang vanaf twee of meer kinderen. Een gastouder heeft bij deze vorm van opvang recht op wettelijk geldende minimumloon. Het uurloon van de Gastouder loopt op naarmate er meer kinderen tegelijkertijd worden opgevangen. Voor de opvangkosten van de ouders geldt: naarmate er meer kinderen tegelijkertijd worden opgevangen, hoe goedkoper de opvang wordt. Er geldt een maximum van drie dagen per week.

Bij de aan huis opvang horen licht huishoudelijke taken rondom de verzorging van de kinderen. Stofzuigen waar gespeeld en of gegeten is, de vaatwasser in en uitruimen, de wc schoonmaken na een ongelukje enzovoort, aangevuld met eventuele wensen van de ouders. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een voorbeeldberekening kosten kinderopvang aan huis, kunt u contact met ons opnemen.

 

Gastouderbureau ZEBRA

Laadweg 6
7812 AN Emmen

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Workshop beelddenken

Beelddenken, herkennen en gebruiken Beste ouders/verzorgers en gastouders,                                                   ....

> Lees verder
Workshop Gebaren

Workshop 14-02-2019 in Emmen.  Communiceren met je kind, als praten nog niet lukt.  Kleine kinderen willen graag van alles vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal. De....

> Lees verder
naar boven