Over de VOG

Van de Gastouder en alle volwassenen die op het opvangadres wonen wordt bij Justis (Justitie) een VOG aangevraagd. Dit gaat digitaal, het Gastouderbureau vraagt het voor u aan.

U krijgt van Justis digitaal de mogelijkheid de VOG  van u en uw huisgenoten aan te vragen. Binnen een aantal dagen ontvangt u per post de originele VOG (‘s). Een kopie daarvan stuurt u naar het Gastouderbureau. Een VOG mag niet ouder dan 2 maanden zijn voordat u start met de opvang. Van te voren aanvragen doen wij om deze reden niet. Deze VOG(‘s) vallen onder een  continue screeningsproces.

Mocht er een strafbaar feit plaatsvinden na de aanvraag van de VOG dan krijgt het Gastouderbureau via Justis hier bericht van.

Gastouderbureau ZEBRA

Laadweg 6
7812 AN Emmen

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Kinderen meer op hun gemak in de gastouderopvang

Kinderen meer op hun gemak bij gastouders  Kinderen voelen zich meer op hun gemak bij een gastouder dan in een kinder-dagverblijf. Gastouders spelen beter in op de behoefte van kinderen en er is minder lawaai. Dit concludeert Marleen....

> lees verder
Meer Kinderopvangtoeslag in 2019

Kinderopvang gaat ouders minder geld kosten  Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op de crèche, gastouderopvang of buitenschoolse opvang gaan er vanaf 1 januari 2019 op vooruit. Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn zij per saldo....

> lees verder
naar boven