Recht op Kinderopvangtoeslag

Als je als werkende en/of studerende ouder(s) gebruik maakt van een geregistreerde gastouder van Gastouderbureau ZEBRA, heb je recht op kinderopvangtoeslag. Soms kun je ook de toeslag krijgen als je niet werkt. Lees hoe het zit.

Wat moet ik invullen bij mijn proefberekening?

Je kunt via Proefberekening kinderopvangtoeslag een berekening maken van je te ontvangen toeslag. Bij de gegevens kinderen maak je keuze uit dagopvang (bij kind jonger dan 4 jaar) of buitenschoolse opvang (bij kind ouder dan 4 jaar). Soort kinderopvang is ’gastouderopvang’. Vul daarachter de opvanguren en uurtarief in en klik op ’bereken’.

Proefberekening

Wat vul ik in bij uurtarief?

Vul bij het uurtarief € 6,49* (tarief 2021) in. Wanneer je gastouder een eigen tarief hanteert, bijvoorbeeld 5 cent hoger, vul dan € 6,54 in.

Je factuurbedrag is je aantal uren x uurtarief, trek hier je kinderopvangtoeslag af, en je weet je nettokosten.

Vind je het lastig? Mail ons, wij maken vrijblijvend een berekening voor je.

* De minimale afname is 300 uur op jaarbasis en 240 uur bij opvang alleen in de schoolweken. Met de minimale afname houden we de opvang aantrekkelijk voor de gastouder wat voor jou als ouder betekent dat ook bij weinig afname de opvang beschikbaar blijft.

Gastouderbureau ZEBRA

Laadweg 6
7812 AN Emmen

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Beslisboom 20-08-2021

Beslisboom Per 8 augustus 2021 gelden er nieuwe corona regels na terugkomst van vakantie.  Download hier Beslisboom 20-08-2021.

> Lees verder
Stichting Opkikker

Gastouderbureau ZEBRA draagt hier graag een steentje aan bij.

> Lees verder
naar boven