Oppas gezocht

U zoekt een oppas voor uw kinderen in de leeftijd tussen de 0 en 13 jaar oud? Een oppas die flexibel is en bovenal een veilig en vertrouwd adres, zodat u geen zorgen hoeft te hebben over uw kinderen?

Gastouderbureau ZEBRA bemiddelt voor u als ouder die op zoek is naar een goed oppasadres in de gemeente Emmen. Een geschikte oppas die wij gastouder noemen. Welke voordelen heeft het om ons in te zetten en niet rechtstreeks een oppas te zoeken, vraagt u zich wellicht af.

Die voordelen zijn er wel degelijk:

  • Gastouders worden gescreend en begeleid.
  • U heeft voor deze vorm van oppas recht op de kinderopvangtoeslag, de gastouder heeft een verklaring van goed gedrag.
  • De oppas / gastouder heeft een certificaat Eerste Hulp aan Kinderen en dat wordt jaarlijks of tweejaarlijks herhaald.
  • De opvanglocatie wordt gecontroleerd op hygiëne en veiligheid.
  • Er vindt altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats om te kijken of er een klik is.

Dit geeft u als ouder een vertrouwd gevoel, omdat u de zekerheid heeft dat uw kind op een veilig en passend adres verblijft.

Oppas gezocht!

Plaatst u bijvoorbeeld een oproep op Facebook “oppas gezocht!”,  dan levert dat vaak net niet op wat u zoekt. Te ver weg of te prijzig. Gaat het om een eenmalige oppas, dan is er vaak wel een vertrouwd familielid of bekende die even kan oppassen. Heeft u structureel (iedere week) oppas nodig, dan wordt het lastiger een geschikt adres te vinden.

Regelmatig oppas nodig? Maak gebruik van onze diensten!

Als u regelmatig oppas nodig heeft, dan is het belangrijk om dit goed en veilig te regelen. Het is geruststellend dat uw kind in goede handen is, een vertrouwde oppas die getraind is om te handelen in iedere situatie die zich kan voordoen met kinderen. Om geen enkel risico te lopen, is bemiddeling door een erkend gastouderbureau de juiste keuze.

Neem eens contact met ons op om uw situatie te bespreken, wij hebben met onze jarenlange ervaringen een beter  passende oplossing voor u!

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Gastouder bijeenkomst 12 oktober

Donderdag 12 oktober 2017 was er een bijeenkomst voor alle gastouders. Onderwerp van de avond was: Hoe maak je je eigen pedagogisch werkplan. Er werd in groepjes gewerkt met verschillende opdrachten. Er waren ruim 20 gastouders aanwezig op de avond. Iedereen....

> lees verder
Bijeenkomst 29 november

Op 29 november stond de avond in het teken van de "huis en opvangregels" van de gastouders en is er verder gewerkt aan het aan het pedagogische werkplan. Het was gezellig en er werd veel uit gewisseld vooral over de huis....

> lees verder
naar boven