Oppassen in de buurt

U bent op zoek naar een oppas in de buurt voor uw kinderen? Of u wilt juist graag oppassen op kinderen? In beide gevallen kunnen wij u verder helpen!

U zoekt een oppas in de buurt

Als u een veilige en vertrouwde oppas zoekt voor uw kinderen, kunnen wij daarin bemiddelen. Als gastouderbureau hebben wij goede contacten met diverse professionele oppasadressen. Deze oppas is zorgvuldig door ons gescreend, voldoet aan de wettelijke eisen en wordt regelmatig gecontroleerd op veiligheid en hygiëne. Bovendien is de oppas in het bezit van het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen, zodat, in het geval er iets met uw kind gebeurt, de oppas goed weet hoe er gehandeld moet worden. In alle gevallen volgt er eerst een kennismakingsgesprek en proefperiode, zodat het zeker is dat er een klik is.

Schrijf u meteen in of neem contact met ons op.

U wilt gaan oppassen

Er zijn verschillende redenen om te besluiten gastouder te worden. Wellicht heeft u vrije tijd over en wilt u die gebruiken om met oppassen iets extra’s te verdienen. Of u heeft zelf kinderen en u en uw kinderen vinden het leuk speelkameraadjes over de vloer te hebben. In elk geval heeft u natuurlijk plezier in het omgaan met kinderen en neemt u het oppassen serieus. Dat betekent dat u bereid bent cursussen te volgen en te voldoen aan de wettelijke eisen voor kinderopvang aan huis. Hier komt heel wat bij kijken en wij kunnen u begeleiden bij zowel het opstarten, als het hebben van de kinderopvang.

Schrijf u meteen in als gastouder of neem contact met ons op.

In uw eigen buurt

Oppas zoekt u natuurlijk in uw eigen buurt. Dat is praktisch en uw kind blijft toch enigszins in de bekende omgeving. Vooral bij iets oudere kinderen is dat een groot voordeel! Wij zijn actief in Zuidoost- Drenthe. Als u wilt oppassen of oppas zoekt in plaatsen als Emmen, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Schoonebeek, Coevorden, Hoogeveen  en meerdere Drentse plaatsen, dan kunnen wij u verder helpen. Neem dus gerust vrijblijvend contact op met Gastouderbureau ZEBRA.

Gastouderbureau ZEBRA

Laadweg 6
7812 AN Emmen

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Meer Kinderopvangtoeslag in 2019

Kinderopvang gaat ouders minder geld kosten  Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op de crèche, gastouderopvang of buitenschoolse opvang gaan er vanaf 1 januari 2019 op vooruit. Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn zij per saldo....

> lees verder
Gastouders hebben 4 x per jaar werkoverleg in kleine groepjes

Gastouder werkoverleggen De afgelopen periode hebben we een paar keer een werkoverleg gehad met alle gastouders in Emmen. Daar is het idee ontstaan om per gebied of wijk verder te gaan in kleine groepjes. Waarom? Om samen te werken en te delen, zoals....

> lees verder
naar boven