Gastouderbureau ZEBRA

Wij zijn een zelfstandig regionaal Gastouderbureau met jarenlange ervaring in de kinderopvang. Wij zijn bekend met alle ins en outs op het gebied van gastouderopvang in Zuid-Oost Drenthe. 

Als gastouderbureau hebben wij korte lijnen met zowel ouders/verzorgers als met gastouders. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben een persoonlijk kennismakingsgesprek en bespreken de opvangvraag. Door een gesprek bij de ouder(s) thuis ontstaat er een goed beeld van de ouder(s), het kind en de opvangvraag. 

Het gastouderbureau gaat vervolgens op zoek naar een geschikte gastouder. Wanneer wij deze hebben gevonden, plannen wij een kennismakingsgesprek tussen de gastouder en de ouders/verzorgers. Ouders kunnen naar aanleiding van dit gesprek zelf bepalen of ze de opvang bij de voorgestelde gastouder willen starten. Bij geen klik, kijken we verder naar een andere gastouder.

ZEBRA begeleidt de opvang door middel van onder andere jaarlijkse evaluatiegesprekken en het verzorgen van de (digitale) facturen. Tevens zijn wij altijd bereikbaar voor vragen.

Zorg, Eigentijds, Bemiddeling, Regelen en Alledaags. Dat is waar ZEBRA voor staat!

Zelf een Gastouder gevonden?

Heb je zelf een Gastouder gevonden die aansluit bij jouw opvangvraag? We zetten alles graag samen helder op een rijtje, zodat er gestart kan worden met de opvang. 

Gastouder worden bij ZEBRA.

Wil je gastouder worden of als gastouder je aansluiten bij ons? Of heb je interesse om de verkorte opleiding te doen, om daarna als gastouder aan de slag te kunnen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs om te kijken wat je mogelijkheden zijn! 

Gerda is op bezoek bij gastouder Renate en maakt even een praatje met opvangkindje Daan.

Gerda is op bezoek bij gastouder Renate en maakt even een praatje met opvangkindje Daan.

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Gezocht, gastouder aan huis voor gezin met 3 schoolgaande kinderen in de Rietlanden

Gezocht, een gastouder aan huis voor een gezin in de Rietlanden. Het gezin bestaat uit 3 schoolgaande meiden. De jongste is 6 jaar en de oudste is 9 jaar. Het gezin is opzoek naar een gastouder die 2 dagen opvang bij hun thuis kunnen verzorgen, met voorkeur....

> Lees verder
Gastouderbureau ZEBRA ook in 2019 Klachtenvrij!

 Goed nieuws! Ook voor 2019 hebben wij als Gastouderbureau het Klachtenvrij certificaat van de Geschillencommissie Kinderopvang mogen ontvangen. Dit betekent dat wij in 2019 geen klachten hebben ontvangen. De Geschillencommissie Kinderopvang....

> Lees verder
naar boven