Gastouderbureau ZEBRA

Wij zijn een zelfstandig regionaal Gastouderbureau met jarenlange ervaring in de kinderopvang. Wij zijn bekend met alle ins en outs op het gebied van gastouderopvang in Zuid-Oost Drenthe. 

Als gastouderbureau hebben wij korte lijnen met zowel ouders/verzorgers als met gastouders. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben een persoonlijk kennismakingsgesprek en bespreken de opvangvraag. Door een gesprek bij de ouder(s) thuis ontstaat er een goed beeld van de ouder(s), het kind en de opvangvraag. 

Het gastouderbureau gaat vervolgens op zoek naar een geschikte gastouder. Wanneer wij deze hebben gevonden, plannen wij een kennismakingsgesprek tussen de gastouder en de ouders/verzorgers. Ouders kunnen naar aanleiding van dit gesprek zelf bepalen of ze de opvang bij de voorgestelde gastouder willen starten. Bij geen klik, kijken we verder naar een andere gastouder.

ZEBRA begeleidt de opvang door middel van onder andere jaarlijkse evaluatiegesprekken en het verzorgen van de (digitale) facturen. Tevens zijn wij altijd bereikbaar voor vragen.

Zorg, Eigentijds, Bemiddeling, Regelen en Alledaags. Dat is waar ZEBRA voor staat!

Zelf een Gastouder gevonden?

Heb je zelf een Gastouder gevonden die aansluit bij jouw opvangvraag? We zetten alles graag samen helder op een rijtje, zodat er gestart kan worden met de opvang. 

Gastouder worden bij ZEBRA.

Wil je gastouder worden of als gastouder je aansluiten bij ons? Of heb je interesse om de verkorte opleiding te doen, om daarna als gastouder aan de slag te kunnen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs om te kijken wat je mogelijkheden zijn! 

Gerda is op bezoek bij gastouder Renate en maakt even een praatje met opvangkindje Daan.

Gerda is op bezoek bij gastouder Renate en maakt even een praatje met opvangkindje Daan.

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
ZEBRA november 2019-actie 25 euro

ZEBRA november2019-actie! Weet jij nieuwe gastouder(s) of een nieuwe ouder(s) aan te dragen bij Gastouderbureau ZEBRA? Dan ontvang je een cadeaubon van € 25,-   Wat moet je hier voor doen? Zorg dat hij/zij zich inschrijft bij Gastouderbureau....

> Lees verder
Eerste Hulp aan Kinderen

De EHAK lessen worden in groepsverband jaarlijks herhaalt. Veiligheid voor de opvangkinderen daar hechten wij allen veel waarde aan. Iedereen is weer geslaagd.  

> Lees verder
naar boven