Regionaal bureau

Gastouderburea is zelfstandig regionaal Gastouderbureau met jarenlange ervaring in de kinderopvang.

Bekend met alle ins en outs op het gebied van gastouderopvang. Het werkgebied is Drenthe met als kern "zuid-oost Drenthe". 

Kernwoorden:

korte lijnen / persoonlijk contact / het kind staat centraal / we komen langspersoonlijk kennismakingsgesprek / we nemen de opvangvraag door / eerst een kennismakingsgesprek met de gastouder / ouders bepalen zelf of ze de opvang bij de voorgestelde gastouder willen / wij begeleiden de opvang d.m.v. jaarlijkse evaluatiegesprekken / wij verzorgen de facturen / ouders hebben recht op de kinderopvangtoeslag.

Door  het gesprek bij de ouder thuis ontstaat een goed beeld van de ouder(s), het kind en de opvangvraag, daar gaan we mee aan de slag, om een passende gastouder te vinden. Er volgt een kennismaking met de gastouder, bij geen klik kijken we verder.

Heb je zelf een Gastouder gevonden! We samen met jou/juliie op alles helder op een rijtje zodat er gestart kan worden met de opvang. 

Wil je gastouder worden bij Gastouderbureau ZEBRA! En /of heb je interesse om de verkorte opleiding te doen die nodig is om gastouder te zijn? We komen graag langs om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn en welk deel wij vergoeden. 

Gerda is op bezoek bij gastouder Renate en maakt even een praatje met opvangkindje Daan.

Gerda is op bezoek bij gastouder Renate en maakt even een praatje met opvangkindje Daan.

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Workshop Gebaren

Workshop 14-02-2019 in Emmen.  Communiceren met je kind, als praten nog niet lukt.  Kleine kinderen willen graag van alles vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal. De....

> Lees verder
Kinderen meer op hun gemak in de gastouderopvang

Kinderen meer op hun gemak bij gastouders  Kinderen voelen zich meer op hun gemak bij een gastouder dan in een kinder-dagverblijf. Gastouders spelen beter in op de behoefte van kinderen en er is minder lawaai. Dit concludeert Marleen....

> Lees verder
naar boven