Oppassen in de buurt

U bent op zoek naar een oppas in de buurt voor uw kinderen? Of u wilt juist graag oppassen op kinderen? In beide gevallen kunnen wij u verder helpen!

U zoekt een oppas in de buurt

Als u een veilige en vertrouwde oppas zoekt voor uw kinderen, kunnen wij daarin bemiddelen. Als gastouderbureau hebben wij goede contacten met diverse professionele oppasadressen. Deze oppas is zorgvuldig door ons gescreend, voldoet aan de wettelijke eisen en wordt regelmatig gecontroleerd op veiligheid en hygiëne. Bovendien is de oppas in het bezit van het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen, zodat, in het geval er iets met uw kind gebeurt, de oppas goed weet hoe er gehandeld moet worden. In alle gevallen volgt er eerst een kennismakingsgesprek en proefperiode, zodat het zeker is dat er een klik is.

Schrijf u meteen in of neem contact met ons op.

U wilt gaan oppassen

Er zijn verschillende redenen om te besluiten gastouder te worden. Wellicht heeft u vrije tijd over en wilt u die gebruiken om met oppassen iets extra’s te verdienen. Of u heeft zelf kinderen en u en uw kinderen vinden het leuk speelkameraadjes over de vloer te hebben. In elk geval heeft u natuurlijk plezier in het omgaan met kinderen en neemt u het oppassen serieus. Dat betekent dat u bereid bent cursussen te volgen en te voldoen aan de wettelijke eisen voor kinderopvang aan huis. Hier komt heel wat bij kijken en wij kunnen u begeleiden bij zowel het opstarten, als het hebben van de kinderopvang.

Schrijf u meteen in als gastouder of neem contact met ons op.

In uw eigen buurt

Oppas zoekt u natuurlijk in uw eigen buurt. Dat is praktisch en uw kind blijft toch enigszins in de bekende omgeving. Vooral bij iets oudere kinderen is dat een groot voordeel! Wij zijn actief in Zuidoost- Drenthe. Als u wilt oppassen of oppas zoekt in plaatsen als Emmen, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Schoonebeek, Coevorden, Hoogeveen  en meerdere Drentse plaatsen, dan kunnen wij u verder helpen. Neem dus gerust vrijblijvend contact op met Gastouderbureau ZEBRA.

Gastouderbureau ZEBRA

Laadweg 6
7812 AN Emmen

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Meer grip op de pedagogische kwaliteit

Leergang 2019 ’Meer grip op pedagogische kwaliteit’ Voor een update en om inspiratie op te doen is gekozen deel te nemen aan deze leergang. Verzorgt door BKK Bureau Kwaliteit Kinderopvang. Voor de kinderdag-verblijven en de buitenschoolse....

> Lees verder
Beelddenken Workshop aan de keukentafel, kleinschalig, gratis en gezellig.

Van een deelneemster. Het was een leuke en leerzame avond, de kleine setting was fijn. Anke is bevlogen met beelddenken, ze is zelf beelddenker, ze weet uit ervaring hoe fijn het is om begrepen te worden. Ze heeft handige tips en rijkt handvatten....

> Lees verder
naar boven