Oppas gezocht

U zoekt een oppas voor uw kinderen in de leeftijd tussen de 0 en 13 jaar oud? Een oppas die flexibel is en bovenal een veilig en vertrouwd adres, zodat u geen zorgen hoeft te hebben over uw kinderen?

Gastouderbureau ZEBRA bemiddelt voor u als ouder die op zoek is naar een goed oppasadres in de gemeente Emmen. Een geschikte oppas die wij gastouder noemen. Welke voordelen heeft het om ons in te zetten en niet rechtstreeks een oppas te zoeken, vraagt u zich wellicht af.

Die voordelen zijn er wel degelijk:

  • Gastouders worden gescreend en begeleid.
  • U heeft voor deze vorm van oppas recht op de kinderopvangtoeslag, de gastouder heeft een verklaring van goed gedrag.
  • De oppas / gastouder heeft een certificaat Eerste Hulp aan Kinderen en dat wordt jaarlijks of tweejaarlijks herhaald.
  • De opvanglocatie wordt gecontroleerd op hygiëne en veiligheid.
  • Er vindt altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats om te kijken of er een klik is.

Dit geeft u als ouder een vertrouwd gevoel, omdat u de zekerheid heeft dat uw kind op een veilig en passend adres verblijft.

Oppas gezocht!

Plaatst u bijvoorbeeld een oproep op Facebook “oppas gezocht!”,  dan levert dat vaak net niet op wat u zoekt. Te ver weg of te prijzig. Gaat het om een eenmalige oppas, dan is er vaak wel een vertrouwd familielid of bekende die even kan oppassen. Heeft u structureel (iedere week) oppas nodig, dan wordt het lastiger een geschikt adres te vinden.

Regelmatig oppas nodig? Maak gebruik van onze diensten!

Als u regelmatig oppas nodig heeft, dan is het belangrijk om dit goed en veilig te regelen. Het is geruststellend dat uw kind in goede handen is, een vertrouwde oppas die getraind is om te handelen in iedere situatie die zich kan voordoen met kinderen. Om geen enkel risico te lopen, is bemiddeling door een erkend gastouderbureau de juiste keuze.

Neem eens contact met ons op om uw situatie te bespreken, wij hebben met onze jarenlange ervaringen een beter  passende oplossing voor u!

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Ons gastouderbureau is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Gezocht, gastouder aan huis voor gezin met 3 schoolgaande kinderen in de Rietlanden

Gezocht, een gastouder aan huis voor een gezin in de Rietlanden. Het gezin bestaat uit 3 schoolgaande meiden. De jongste is 6 jaar en de oudste is 9 jaar. Het gezin is opzoek naar een gastouder die 2 dagen opvang bij hun thuis kunnen verzorgen, met voorkeur....

> Lees verder
Gastouderbureau ZEBRA ook in 2019 Klachtenvrij!

 Goed nieuws! Ook voor 2019 hebben wij als Gastouderbureau het Klachtenvrij certificaat van de Geschillencommissie Kinderopvang mogen ontvangen. Dit betekent dat wij in 2019 geen klachten hebben ontvangen. De Geschillencommissie Kinderopvang....

> Lees verder
naar boven