Oppas gezocht

U zoekt een oppas voor uw kinderen in de leeftijd tussen de 0 en 13 jaar oud? Een oppas die flexibel is en bovenal een veilig en vertrouwd adres, zodat u geen zorgen hoeft te hebben over uw kinderen?

Gastouderbureau ZEBRA bemiddelt voor u als ouder die op zoek is naar een goed oppasadres in de gemeente Emmen. Een geschikte oppas die wij gastouder noemen. Welke voordelen heeft het om ons in te zetten en niet rechtstreeks een oppas te zoeken, vraagt u zich wellicht af.

Die voordelen zijn er wel degelijk:

  • Gastouders worden gescreend en begeleid.
  • U heeft voor deze vorm van oppas recht op de kinderopvangtoeslag, de gastouder heeft een verklaring van goed gedrag.
  • De oppas / gastouder heeft een certificaat Eerste Hulp aan Kinderen en dat wordt jaarlijks of tweejaarlijks herhaald.
  • De opvanglocatie wordt gecontroleerd op hygiëne en veiligheid.
  • Er vindt altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats om te kijken of er een klik is.

Dit geeft u als ouder een vertrouwd gevoel, omdat u de zekerheid heeft dat uw kind op een veilig en passend adres verblijft.

Oppas gezocht!

Plaatst u bijvoorbeeld een oproep op Facebook “oppas gezocht!”,  dan levert dat vaak net niet op wat u zoekt. Te ver weg of te prijzig. Gaat het om een eenmalige oppas, dan is er vaak wel een vertrouwd familielid of bekende die even kan oppassen. Heeft u structureel (iedere week) oppas nodig, dan wordt het lastiger een geschikt adres te vinden.

Regelmatig oppas nodig? Maak gebruik van onze diensten!

Als u regelmatig oppas nodig heeft, dan is het belangrijk om dit goed en veilig te regelen. Het is geruststellend dat uw kind in goede handen is, een vertrouwde oppas die getraind is om te handelen in iedere situatie die zich kan voordoen met kinderen. Om geen enkel risico te lopen, is bemiddeling door een erkend gastouderbureau de juiste keuze.

Neem eens contact met ons op om uw situatie te bespreken, wij hebben met onze jarenlange ervaringen een beter  passende oplossing voor u!

Gastouderbureau ZEBRA is actief in een groot deel van Drenthe

Gastouderbureau ZEBRA is actief in een groot deel van Drenthe

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Ik ben lekker stout!

Download hier Ik ben lekker stout. Download hier Liedjes Annie M.G. Smit.

> Lees verder
Vrolijk Pasen!

Paaskuiken Benodigdheden: knijper stevig papier of nog beter karton lijm schaar stiften en of verf Aan de slag: Knip een eivorm uit het karton, geef het ei een mooi kleurtje of versier het. Knip het gekleurde of versierde ei door het....

> Lees verder
naar boven