Gastouder bij je thuis

Een gastouder die bij je thuis komt opvangen valt onder de regeling: “personeel aan huis”. Voordeel is dat de kinderen in hun eigen omgeving blijven en niet gehaast gewassen en aangekleed hoeven te worden, jij vertrek en de gastouder neemt het van je over. En zo zijn er meer voordelen. Deze vorm van opvang is aantrekkelijk vanaf 2 kinderen i.v.m. uitbetaling van het *minimumloon aan de gastouder. Je betaalt iets meer dan bij de normale vorm van opvang. Vanaf 3 kinderen is het tarief gelijk. Wil je weten of het voor jou aantrekkelijk is, neem dan contact met ons op.

Voor opvang aan huis mag maximaal op 3 dagen per week. 

Voor de gastouder is de hoofdtaak, de begeleiding en verzorging van de kinderen. Daarnaast kan zij in overleg licht huishoudelijke taken verrichten. Zoals stofzuigen waar gespeeld en gegeten is, de vaatwasser in en uitruimen, de wc schoonmaken na een ongelukje enz. Dit zijn afspraken die in overleg worden gemaakt.

* Wanneer een gastouder die aan huis komt, niet het minimumloon ontvangt, loop je (ouder) het risico  van een geldboete, opgelegd door de belastingdienst. 

Gastouderbureau ZEBRA

Laadweg 6
7812 AN Emmen

Tel: 0591-551989
E-mail: info@gobzebra.nl

Vraag stellen of kennis maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bericht
Ons laatste nieuws
Workshop Gebaren

Workshop 14-02-2019 in Emmen.  Communiceren met je kind, als praten nog niet lukt.  Kleine kinderen willen graag van alles vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal. De....

> Lees verder
Kinderen meer op hun gemak in de gastouderopvang

Kinderen meer op hun gemak bij gastouders  Kinderen voelen zich meer op hun gemak bij een gastouder dan in een kinder-dagverblijf. Gastouders spelen beter in op de behoefte van kinderen en er is minder lawaai. Dit concludeert Marleen....

> Lees verder
naar boven